F E L I X   W A L D A C K

WIE IS WIE ?

    

 

Felix WALDACK  is geboren op 18-04-1953 te Gent (Belgi). Hij woont te Kalken (gemeente Laarne) en is gepensioneerd ambtenaar bij de Belgische Federale Overheidsdienst van werkgelegenheid, arbeid en sociaal overleg.

Wenst u Laarne te bezoeken of er zelfs te verblijven, ga eens kijken op http://www.vanhercke.com .

Zijn grootvader Felix (1901-1984) en zijn vader Jan (1928-1979) waren beiden aannemer van openbare en private werken (koper- en ijzerconstructies).

 

Felix is gehuwd met Ingrid NEYT, geboren op 02-07-1951 te Sleidinge, die gepensioneerd is als oncologisch verpleegkundige in het Universitair Ziekenhuis te Gent  mailto:[email protected]  .

Felix en Ingrid hebben twee kinderen, Floris en Freya.

 

Zoon Floris, geboren op 06-06-1990 te Gent,  is bachelor journalistiek aan de Arteveldehogeschool Gent. Thans is hij medewerker 'private banking' bij KBC Bank en Verzekeringen. Op sportgebied is Floris een fervent wielertoerist in binnen- en buitenland. Hij is gehuwd met Anne De Ridder, verantwoordelijke export in een bouwbedrijf.  mailto:[email protected]  . 

 

Dochter Freya, geboren op 13-05-1992 te Gent, studeerde verpleegkunde aan Vesalius te Gent. Thans is zij gegradueerd verpleegkundige in het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis (ASZ) te Aalst. Zij is gehuwd met Mik Renette.  mailto:[email protected] .  

 

 

Bekijk meer familiefoto's !


Jozef Van De Veldestraat 7, B-9270 Laarne,  Belgie  
mailto:[email protected]