F E L I X   W A L D A C K

WIE IS WIE ?

    

 

Felix WALDACK  is geboren op 18-04-1953 te Gent (Belgi). Hij woont te Kalken (gemeente Laarne) en is gepensioneerd ambtenaar bij de Belgische Federale Overheidsdienst van werkgelegenheid, arbeid en sociaal overleg.

Wenst u Laarne te bezoeken of er zelfs te verblijven, ga eens kijken op http://www.vanhercke.com .

Zijn grootvader Felix (1901-1984) en zijn vader Jan (1928-1979) waren beiden aannemer van openbare en private werken (koper- en ijzerconstructies).

Felix is gehuwd met Ingrid NEYT, geboren op 02-07-1951 te Sleidinge, die gepensioneerd is als oncologisch verpleegkundige in het Universitair Ziekenhuis te Gent  mailto:ingridneyt@gmail.com  .

Felix en Ingrid hebben twee kinderen, Floris en Freya.

Zoon Floris, geboren op 06-06-1990 te Gent,  is bachelor journalistiek aan de Arteveldehogeschool Gent. Thans is hij commerciŽel medewerker bij KBC Bank en Verzekeringen. Op sportgebied beoefent Floris (mountain) biking en triathlon. Hij is gehuwd met Anne De Ridder, verantwoordelijke export in een bouwbedrijf.  mailto:floriswaldack@gmail.com  . 

 

 

Dochter Freya, geboren op 13-05-1992 te Gent, studeerde verpleegkunde aan Vesalius te Gent. Thans is zij gegradueerd verpleegkundige in het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis (ASZ) te Aalst. Zij woont samen met haar vriend Mik Renette.  mailto:freyawaldack@hotmail.com .  

 

Bekijk meer familiefoto's !


Jozef Van De Veldestraat 7, B-9270 Laarne,  Belgie  
mailto:felix.waldack@telenet.be